Το μεσαιωνικό κάστρο και οι γίγαντες του ουρανού

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω
11,97€ 13,30€ -10%
Κατηγορία(ες)
Είδος βιβλίου Λογοτεχνία
Θεματική ενότητα Περιπέτεια - Δράση
Εκδότης:
ISBN:978-618-220-536-5
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 22/02/2024
Αριθμός σελίδων 112
Συγγραφέας Άννα Κοντολέων
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Viewed 47 times
  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας ταξιδεύουν στον κόσμο και με την εφαρμογή Πορτολάνος λύνουν παράξενα μυστήρια!

Ο Νάνος ταξιδεύει στη Γαλλία για μια δουλειά της μητέρας του. Μαζί με τους δύο νέους φίλους του, τη λιγομίλητη Μιόβη και τον πολυλογά Ορέστη, επισκέπτονται το Κάστρο των Επισκόπων για να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα με αρπακτικά πουλιά. Στο ίδιο κάστρο φυλασσόταν παλιά ο Θυρεός των Επισκόπων με τους πολύτιμους λίθους του που χάθηκαν μυστηριωδώς. Η παράσταση με τα αρπακτικά πουλιά είναι γεμάτη απρόσμενα γεγονότα που οδηγούν με ένα ασυνήθιστο τρενάκι στην καρδιά ενός πυκνού δάσους που κρύβει ένα μυστικό. Ένα μυστικό που θα τους βοηθήσει να λύσουν όχι ένα, αλλά δύο μυστήρια.

Γίνετε κι εσείς Κατάσκοποι της Γεωγραφίας, εξερευνήστε τη Γαλλία και ζήστε μια συναρπαστική περιπέτεια!

Άννα Κοντολέων

Η Άννα Κοντολέων γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Σπούδασε Θεατρολογία στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και υποκριτική στη σχολή του Σύγχρονου Θεάτρου Αθήνας του Γιώργου Κιμούλη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη και μαθήματα στο εργαστήρι υποκριτικής του Άκη Δαβή. Εργάζεται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως δασκάλα θεατρικής αγωγής. Παράλληλα, σχεδιάζει και εμψυχώνει εκπαιδευτικά προγράμματα φιλαναγνωσίας και επιμορφώσεις εκπαιδευτικών. Από το 1993 ασχολείται με τη συγγραφή και τη μετάφραση λογοτεχνικών βιβλίων. Γράφει παραμύθια και μυθιστορήματα για παιδιά και εφήβους και μεταφράζει βιβλία από τα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά. Το 2012 τιμήθηκε με το Βραβείο "Φάνης Αποστόλου" Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, για το βιβλίο "Οι εφτά ζωές του Κόμπου" ενώ το 2015 τιμήθηκε με το Βραβείο Μετάφρασης Βιβλίου για Παιδιά από την Ελληνική Εταιρεία Μεταφραστών Λογοτεχνίας.
Από το 2014 ζει στα Χανιά, όπου μαζί με τον άντρα και τον γιο της δημιούργησαν έναν χώρο παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης για όλη την οικογένεια, το "Μικρό Τριανόν".

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Δωρεάν Μεταφορικά για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, σε παραγγελίες άνω των 50 €

Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω:
Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας κάτω των 50€:
Ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 3,90 € πανελλαδικά, ανεξαρτήτως βάρους.

Σημείωση: σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής, υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση που ανάλογα με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, κυμαίνεται μεταξύ 1,5 - 2
* Οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω, περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τρόπος Αποστολής Παραγγελιών

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS  για την αποστολή των παραγγελιών σας. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 1-5 ημέρες και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και τον τόπο παράδοσης.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα όταν πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή, σύμφωνα με την γεωγραφική κατανομή που χρησιμοποιεί η συνεργαζόμενη εταιρεία Courier, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος και σε περιπτώσεις βιβλίων που δεν υπάρχουν άμεσα στο ράφι του βιβλιοπωλείου μας και ταυτόχρονα, αφορούν σε εκδοτικές εταιρείες που δεν εφαρμόζουν άμεση αποστολή των βιβλίων τους. Κάτι τέτοιο, ισχύει με μικρές εκδοτικές εταιρείες ή όταν ένα βιβλίο είναι σε καθεστώς αυτοέκδοσης, όπου εκεί η διακίνηση του γίνεται από τον συγγραφέα του.
Το μεσαιωνικό κάστρο και οι γίγαντες του ουρανού

Το μεσαιωνικό κάστρο και οι γίγαντες του ουρανού

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω
11,97€ 13,30€