Η γοργόνα των ναυαγών και ο κιθαρωδός του Αιγαίου

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω
13,50€ 15,00€ -10%
Κατηγορία(ες)
Είδος βιβλίου Λογοτεχνία
Θεματική ενότητα Διαφορετικότητα
Εκδότης:
ISBN:978-618-5447-44-1
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 26/02/2024
Αριθμός σελίδων 48
Συγγραφέας Αθανασία (Νάσια) Δαφιώτη
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Viewed 48 times
  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
Η ιστορία μάς ταξιδεύει στη στεριά και στη θάλασσα ενός ελληνικού νησιού του Αιγαίου, ανάμεσα στην Ευρώπη και στην Ασία!

Ήρωές της είναι μια φιλόμουση γοργόνα και ένας καλόκαρδος κιθαρωδός! Ονειρεύονται να σμίξουν τις ζωές τους! Τα εμπόδια πολλά! Θα ξεπεραστούν; Θα τα καταφέρουν τελικά να ζήσουν μαζί;

Ύστερα από ένα ναυάγιο με παιδιά μετανάστες, που γίνεται στα ανοικτά των ακτών της Λέσβου, οι ήρωές μας θα βρουν νέο νόημα στη ζωή τους αφού θα αφιερωθούν στην αποστολή να σώζουν, όχι μόνο πνιγμό αλλά και από την εκμετάλευση, όσα παιδιά κινδυνεύουν στα κύματα του Αιγαίου.

Στο βιβλίο θίγονται θέματα όπως: Η γνωριμία και ο σεβασμός με το διαφορετικό, που εξαλείφει την προκατάληψη. Αλληλοσυμπλήρωση! Αλληλεγγύη! Ενσυναίσθηση! Η τέχνη ως μέσο ψυχοθεραπευτικό, μα και κοινή γλώσσα των ανθρώπων!

Περιλαμβάνει εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό υλικό, με ασκήσεις, θεατρικά παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Αθανασία (Νάσια) Δαφιώτη

Η Νάσια Δαφιώτη ζει από το 1993 στη ωραία Λέσβο. Πολύ κοντά στα μικρασιατικά παράλια, την πατρίδα των παππούδων της. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στη Γερμανία, όπου γεννήθηκε. Η προσφυγική της καταγωγή και η εμπειρία της μετανάστευση γέννησε και ανέπτυξε τη σχέση της με τα παραμύθια και τη νοσταλγία της θάλασσας, η οποία την ταξίδευε και την παρηγορούσε στις δύσκολες στιγμές της ζωής της.
Ενήλικη πια βρέθηκε στην Κύπρο, όπου γέννησε τα τρία παιδιά της. Η καθημερινή της απασχόληση είναι στην κρατική ραδιοφωνία. Επίσης ασχολείται με τη μουσική και διδάσκει θεατρική αγωγή στη δημόσια εκπαίδευση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Δωρεάν Μεταφορικά για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, σε παραγγελίες άνω των 50 €

Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω:
Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας κάτω των 50€:
Ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 3,90 € πανελλαδικά, ανεξαρτήτως βάρους.

Σημείωση: σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής, υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση που ανάλογα με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, κυμαίνεται μεταξύ 1,5 - 2
* Οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω, περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τρόπος Αποστολής Παραγγελιών

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS  για την αποστολή των παραγγελιών σας. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 1-5 ημέρες και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και τον τόπο παράδοσης.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα όταν πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή, σύμφωνα με την γεωγραφική κατανομή που χρησιμοποιεί η συνεργαζόμενη εταιρεία Courier, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος και σε περιπτώσεις βιβλίων που δεν υπάρχουν άμεσα στο ράφι του βιβλιοπωλείου μας και ταυτόχρονα, αφορούν σε εκδοτικές εταιρείες που δεν εφαρμόζουν άμεση αποστολή των βιβλίων τους. Κάτι τέτοιο, ισχύει με μικρές εκδοτικές εταιρείες ή όταν ένα βιβλίο είναι σε καθεστώς αυτοέκδοσης, όπου εκεί η διακίνηση του γίνεται από τον συγγραφέα του.
Η γοργόνα των ναυαγών και ο κιθαρωδός του Αιγαίου

Η γοργόνα των ναυαγών και ο κιθαρωδός του Αιγαίου

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω
13,50€ 15,00€