Το δικό μας 1821

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω
8,01€ 8,90€ -10%
Κατηγορία(ες)
Είδος βιβλίου Λογοτεχνία
Θεματική ενότητα Γνώσεις
Εκδότης:
ISBN:978-960-563-626-5
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 26/02/2024
Αριθμός σελίδων 56
Συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Viewed 39 times
  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
Το τσέρκι, το ξύλινο αλογάκι, η υφαντή ποδιά, το σπαθί του Νικηταρά, η πιστόλα της Μπουμπουλίνας, η εικόνα της Παναγίας, ο κονδυλοφόρος του Γ. Τερτσέτη αφηγούνται ιστορίες του 1821.

Γιατί τα αντικείμενα διαλέγουν να μιλήσουν στα παιδιά; Τι έχουν να τους πουν για τη «ζωή» τους; Ποια ιστορικά γεγονότα, γνωστά και άγνωστα, αποκαλύπτουν;

Οι αφηγήσεις τους μας «ταξιδεύουν» σε γωνιές της επαναστατημένης Ελλάδας, από τον Μοριά ως την Ήπειρο και τη Μακεδονία, τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου πελάγους, στην Αθήνα αλλά και στην Πάντοβα της Ιταλίας. Μας μεταφέρουν σε εκείνα τα δύσκολα χρόνια του Αγώνα και μας «συστήνουν» ανθρώπους που ονειρεύονταν ένα κράτος ελεύθερο σε έναν ειρηνικό κόσμο.

____________________________

Στο τέλος του βιβλίου παρουσιάζονται δημιουργικές δραστηριότητες που προτείνεται να υλοποιηθούν με αφορμή την ανάγνωση του βιβλίου.

Αναστασία Ευσταθίου

Η Αναστασία Ευσταθίου γεννήθηκε στην Αχαΐα το Νοέμβρη του 1966. Οι μοίρες τής είπαν ότι για να αντιμετωπίσει τη ζωή πρέπει να χαμογελά. Από τότε, ψάχνει το αντιβιοτικό ενάντια στην άχαρη πραγματικότητα γράφοντας για παιδιά, οργανώνοντας πρωτότυπες εκπαιδευτικές δράσεις και διαδικτυακούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς στη χώρα της Βιβλιοπαμφαγονίας, υπηρετώντας, πάντα, το δημόσιο σχολείο. Ως επιμορφώτρια στις Καινοτόμες Δράσεις Ενίσχυσης της Φιλαναγνωσίας προτείνει "Μαγικές Βιβλιοαποδράσεις" στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσα από βιωματικά σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες. Ξεπροβοδίζει τα γραπτά της σε εκπαιδευτικά περιοδικά, στον τύπο, σε συνέδρια, πολιτιστικές δράσεις και διαδικτυακούς τόπους. Ξύνει ανελέητα τα μολύβια της για να συναντήσει τους μικρούς αναγνώστες μέσα από παιδικά μυθιστορήματα και παραμύθια.
Έχει χαμογελαστά όνειρα τα οποία μοιράζεται με τους αναγνώστες της. Επεισόδια από αυτά τα όνειρα μπορείτε να παρακολουθήσετε στην προσωπική της ιστοσελίδα: www.anastasiaefstathiou.gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Δωρεάν Μεταφορικά για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, σε παραγγελίες άνω των 50 €

Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω:
Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας κάτω των 50€:
Ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 3,90 € πανελλαδικά, ανεξαρτήτως βάρους.

Σημείωση: σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής, υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση που ανάλογα με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, κυμαίνεται μεταξύ 1,5 - 2
* Οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω, περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τρόπος Αποστολής Παραγγελιών

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS  για την αποστολή των παραγγελιών σας. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 1-5 ημέρες και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και τον τόπο παράδοσης.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα όταν πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή, σύμφωνα με την γεωγραφική κατανομή που χρησιμοποιεί η συνεργαζόμενη εταιρεία Courier, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος και σε περιπτώσεις βιβλίων που δεν υπάρχουν άμεσα στο ράφι του βιβλιοπωλείου μας και ταυτόχρονα, αφορούν σε εκδοτικές εταιρείες που δεν εφαρμόζουν άμεση αποστολή των βιβλίων τους. Κάτι τέτοιο, ισχύει με μικρές εκδοτικές εταιρείες ή όταν ένα βιβλίο είναι σε καθεστώς αυτοέκδοσης, όπου εκεί η διακίνηση του γίνεται από τον συγγραφέα του.
Το δικό μας 1821

Το δικό μας 1821

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω
8,01€ 8,90€