Κράτα με να σε κρατώ

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω
9,90€ 11,00€ -10%
Κατηγορία(ες)
Είδος βιβλίου Λογοτεχνία
Θεματική ενότητα Συμπεριφορά Συναισθήματα
Εκδότης:
ISBN:978-618-86971-5-7
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 27/02/2024
Αριθμός σελίδων 33
Συγγραφέας Θάλεια Γεωργά
Εικονογράφος Κάτια Παλάσκα
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Viewed 16 times
  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
Μια φορά κι έναν καιρό, έναν καυτό Αύγουστο, πριν από πάρα πολλά χρόνια, η Νεφέλη ήθελε να κάνει μαθήματα τένις. Μα υψηλός πυρετός την έριξε στο κρεβάτι. Έμεινε αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, όταν οι γιατροί άρχισαν να σιγοψιθυρίζουν μεταξύ τους κάτι για αυτοάνοσο νόσημα. Η Νεφέλη τους άκουγε χωρίς να ξέρει τι σημαίνει αυτό, ώσπου τρομαγμένη αποφάσισε να ρωτήσει τον επικεφαλής τους. Κάπως έτσι άρχισε το ταξίδι της Νεφέλης, που μέρα με τη μέρα προσπαθούσε να κάνει φίλο της ένα… «λύκο». Τι είναι αυτός ο... "λύκος;" Ακολουθήστε τη Νεφέλη σε αυτό το διαφορετικό ταξίδι, το γεμάτο εμπειρίες, δυνατές συγκινήσεις και πολλές αλήθειες για τη ζωή.

Θάλεια Γεωργά

Η Θάλεια Γεωργά γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Γαλλική Σχολή Καλογραιών Saint Joseph, μα δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της γιατί παντρεύτηκε και πήγε να ζήσει με τον άντρα της στην Αφρική. Ταξίδεψαν μαζί σε όλο τον κόσμο και έχουν μία κόρη. Το 2002 έγραψε το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο "Ο "Φίλος" μου κι Εγώ", το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη. Επίσης, είναι ιδρύτρια και Πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου "Θάλεια", συλλόγου με κοινωφελή, φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, βραβευμένο το 2003 και πιστοποιημένο από το 2005 από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης."Δωδεκανησιακός Σύλλογος ΘΑΛΕΙΑ": info@thalia.gr, http//www.thalia.gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Δωρεάν Μεταφορικά για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, σε παραγγελίες άνω των 50 €

Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω:
Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας κάτω των 50€:
Ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 3,90 € πανελλαδικά, ανεξαρτήτως βάρους.

Σημείωση: σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής, υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση που ανάλογα με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, κυμαίνεται μεταξύ 1,5 - 2
* Οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω, περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τρόπος Αποστολής Παραγγελιών

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS  για την αποστολή των παραγγελιών σας. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 1-5 ημέρες και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και τον τόπο παράδοσης.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα όταν πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή, σύμφωνα με την γεωγραφική κατανομή που χρησιμοποιεί η συνεργαζόμενη εταιρεία Courier, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος και σε περιπτώσεις βιβλίων που δεν υπάρχουν άμεσα στο ράφι του βιβλιοπωλείου μας και ταυτόχρονα, αφορούν σε εκδοτικές εταιρείες που δεν εφαρμόζουν άμεση αποστολή των βιβλίων τους. Κάτι τέτοιο, ισχύει με μικρές εκδοτικές εταιρείες ή όταν ένα βιβλίο είναι σε καθεστώς αυτοέκδοσης, όπου εκεί η διακίνηση του γίνεται από τον συγγραφέα του.
Κράτα με να σε κρατώ

Κράτα με να σε κρατώ

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 50€ ευρώ και άνω
9,90€ 11,00€